MIR

Ben je iemand met emotionele en/of lichamelijke klachten en ben je je ervan bewust dat je zelf ook een bijdrage kunt leveren aan de oplossing, dan wil ik je de MIR-methode niet onthouden.
Als je (nog) niet bewust bent van je eigen invloed op je welzijn, maar wel open staat voor die gedachte, ook dan raad ik je de MIR-methode aan.

De methode is ontwikkeld door Mireille Mettes en wordt door haar gratis ter beschikking gesteld.

Ik ben zelf eind 2013 in aanraking gekomen met deze (gratis) zelfhelingsmethode. Ik heb altijd een nieuwsgierige en open houding ingenomen en wil altijd alles zelf ondervinden. Toen ik over deze methode hoorde, was ik sceptisch. Ik kon me niet voorstellen dat het luidop zeggen van een aantal zinnen veranderingen teweeg kon brengen. Maar ik ben het gewoon gaan doen. De belangrijkste reden waarom ik ermee begonnen ben, was dat ik van mijn moeheid af wilde. Ik was eigenlijk constant moe en niet echt hinderlijk maar ik wist dat het anders kon, dat het leven lichter kon zijn.

Het kost je maar 2x per dag 2 minuten, dus een inspanning was het niet.
Ik heb direct in de eerste weken een verandering gemerkt in mijn slaappatroon. Ik viel veel sneller in slaap -ik kon namelijk veel wakker liggen en piekeren zodra ik op bed lag- en ik sliep dieper, ik werd niet meer wakker van het geringste geluid.

Dat waren de eerste veranderingen. Ik pas tot nu toe nog steeds de MIR-methode toe, alleen niet meer elke dag. Ik heb ook verschillende keren een MIR op maat laten doen, dan wordt de methode op jou persoonlijk toegespitst. Aan zo’n persoonlijke MIR zijn wel kosten verbonden.

Er is in mijn leven veel veranderd, sinds ik met de MIR-methode ben begonnen. Dat zal niet alleen dankzij deze methode zijn, maar het heeft wel degelijk een grote impact gehad op mij, dat weet ik zeker. Mijn bewustzijn is enorm verruimd. Mijn moeheid is er niet meer, ik weet wat me energie kost en wat me oplaadt. Ik ben steeds meer mezelf geworden, steeds ‘heler’. Dat is natuurlijk ook de bedoeling van een zelfhelingsmethode 🙂

Hier is de link, wees nieuwsgierig en kijk wat het jou oplevert: https://www.mirmethode.nl/