Luisterkind Kinderen

Wat kan een Luisterkind-afstemming betekenen voor je kind?

Heb je een kind waar je je zorgen over maakt? Word je kind gepest? Heeft het kind lichamelijke klachten waarvan je niet weet hoe je daar mee om kunt gaan? Vertoont het kind in jouw ogen probleemgedrag? Kan je kind moeilijk slapen? Heeft je kind moeite met zindelijkheid?
Welke vragen je ook hebt, deze kunnen in contact met het kind voorgelegd worden. Het onbewuste van het kind reageert, ik luister naar wat het kind er zelf over vertellen wil.

De Luisterkind-methode® is ontwikkeld door Diana van Beaumont. Via deze methode ga ik als Luisterkindwerker op een onbewust niveau in contact met je kind. Het kind geeft antwoorden op de vragen die er spelen.  Het contact is energetisch en op afstand en het kind (en ouder) hoeven geen rekening te houden met het moment van afstemmen.
Jij geeft als ouder zo duidelijk mogelijk aan wat er speelt bij het kind, welke zorgen er zijn waar je oplossingen voor wilt vinden en je stuurt me een foto waar je kind alleen op staat.
In mijn afstemming op het kind schrijf ik mee en jij krijgt als ouder het verslag van de afstemming toegestuurd via de mail. Soms wordt op energetisch niveau direct al ruimte gecreëerd en een verandering gerealiseerd, soms krijg je als ouder handvatten om een verandering in gang te zetten voor het kind.
Kinderen vanaf 10 jaar moeten zelf toestemming geven voor de afstemming.

Voor meer info over de methode: http://www.luisterkind.nl

Wanneer je een aanvraag doet voor een Luisterkind-afstemming stuur ik je vooraf een document waarin uitgebreid wordt uitgelegd wat er precies mogelijk en niet mogelijk is bij een Luisterkind- afstemming op je kind.

 

Aanvragen Luisterkind