Luisterkind Volwassenen

Wat doet een Luisterkind-afstemming?

Loop je voor je gevoel in een vicieuze cirkel rond? Verval je steeds in oude patronen en lukt het je niet om een andere richting op te gaan, terwijl je dat juist zo graag wilt? Blijf je voor je gevoel stilstaan en kom je maar niet verder? Ben je zo nu en dan moedeloos en denk je vaak dat het jou niet zal lukken om wat gemakkelijker in het leven te staan? Weet je even niet meer wat je eigenlijk wilt?

Op dit soort vragen -maar eigenlijk ben je helemaal vrij om welke vraag dan ook te stellen aan jezelf- kan een Luisterkind-afstemming een antwoord geven. Aan de hand van de vragen die bij jou spelen stem ik af op jouw onbewuste. Dit gebeurt op afstand, je hoeft niet rekening te houden met de datum en het tijdstip van afstemmen. Jij geeft zelf op energetisch niveau de antwoorden die binnen in je aanwezig zijn. Ik luister naar jou. Wat jij op onbewust niveau kwijt wilt aan mij, dat noteer ik. De adviezen en handvatten die veelal in een afstemming naar voren komen zijn dus niet van mij afkomstig, maar van jezelf.
Ben je iemand die alles graag zelf uitzoekt zonder hulp, dan past eigenlijk een Luisterkind-afstemming prima bij jou! Immers, jij reikt zelf de oplossingen aan. Ik ben alleen een intermediair, een verbindingslijn.

De Luisterkind-methode® is ontwikkeld door Diana van Beaumont.
Wil je er meer over lezen:  http://www.luisterkind.nl

Wanneer je een aanvraag doet voor een Luisterkind-afstemming stuur ik je vooraf een document waarin uitgebreid wordt uitgelegd wat er precies mogelijk en niet mogelijk is bij een Luisterkind- afstemming.

 

 

Aanvragen Luisterkind