Ervaringen

Ervaring van Laura

Geesje heeft bij mij zowel de kindertolk als de luisterkindmethode toegepast. De methode heeft mijn ogen geopend dat mijn zoon mij spiegelt en eigenlijk een boodschap voor mij heeft. Dit zorgt ervoor dat ik heel anders naar zijn gedrag kijk en dus ook naar mezelf. Sterker nog: ik zie nu heel duidelijk dat zijn gedrag en dat van mij eigenlijk heel erg op elkaar lijken. Met een hele andere uitingsvorm, maar dat we dus eigenlijk hetzelfde gedrag of manier van omgaan met dingen hebben die niet gaan zoals we willen! Dat geeft mij dus een enorm inzicht naar mezelf maar tegelijkertijd ook naar mijn zoon. De luisterkind sessie daar nog bij bevestigde dat, hoe mooi is dat! Ik vind de combinatie van de twee methodes echt heel bijzonder. Dat haalt er echt alles uit en heb ik nog nooit ergens eerder gezien. Daarnaast vind ik jouw duiding ook heel fijn. Ik heb echt het gevoel dat je me echt ‘ ziet’ . Dankje Geesje!

Combinatie Kindertolk en Luisterkind

Ervaring van Anoek Valentien

Geesje heeft van 3 van mijn 4 kinderen een prachtige afstemming gemaakt tijdens haar opleiding
Mijn oudste vond het zelf heel bijzonder om te lezen en was erg onder de indruk dat het zo klopte! Ook mijn altijd sceptische man was verbaasd en begreep er niks van hoe iemand zoveel informatie kan krijgen van ” alleen een foto”. Ik was blij met de mooie handvatten die we van haar kregen voor de jongste twee
Een aanrader

Luisterkind kinderen

Ervaring van Ilse Ermers-Verberne

Ik ben een van de gelukkige mensen die tijdens de opleiding van Geesje een afstemming van haar mocht ontvangen.

Op een liefdevolle manier heeft Geesje mij omschreven en heeft ze de vinger op de zere plek gelegd. Er bleek op een voor mij onbewust niveau iets te zijn dat mij beperkte in mijn groei. Ze heeft hier tijdens een afstemming contact mee gemaakt en dit samen met mij los gelaten en geheeld.

Het heeft me zoveel verlichting gebracht waardoor ik verder kon in mijn proces.

Luisterkind volwassenen