Traject Groei door stil te staan

Groei door stil te staan

Voor wie?

Heb je het gevoel dat je niet uit je eigen mallemolen kunt stappen? Dat je jezelf herhaalt terwijl je het graag anders wilt. Zou je eigenlijk een veel leukere ouder willen zijn maar lukt dat jou maar niet?
Je zit met jezelf in de knoop en je gaat in jouw ogen niet goed met je kind(eren) om. Het loopt niet zoals jij wilt en je weet niet hoe je dat kunt veranderen. Je goede voornemens lukken keer op keer niet, je ervaart het leven als zwaar en teleurstellend.

Ik weet hoe het voelt om vast te zitten in een manier van denken die niet werkt voor je. Je houdt het leven vol en doet wat je hoort te doen. Ik weet inmiddels dat het niet zo hoeft te blijven gaan. Het leven kan licht zijn en als vanzelf gaan. Dat betekent niet dat er geen nare situaties meer zijn, maar je kunt er mee omgaan.

Als jij weet dat een lichter leven ook voor jou mogelijk moet zijn -en dat is zo-  en bereid bent om de verantwoordelijkheid van jouw leven op je te nemen, dan is dit traject voor jou!

 

Wat levert het je op?

Samen met mij kijk je naar waar je staat en hoe je verder wilt. En dat doen we door te gaan kijken naar je kind. Je kind is je lichtbaken en leermeester. Je verkrijgt door je kind een toenemend bewustzijn. Je weet wat er onderhuids speelt bij jou en wat je er aan kunt gaan doen. Je krijgt inzicht in onbewuste processen, je krijgt zicht op je blinde vlekken. Sommige patronen was je je misschien min of meer van bewust maar ze worden nu verduidelijkt, je kunt en wilt er niet langer omheen. Je neemt je verantwoordelijkheid ten opzichte van jouw leven, je komt weer in regie.  
Je wordt je weer bewust van de schoonheid van het leven, van hoe het anders en lichter kan. Je krijgt weer harmonie tussen jou en je kind.

En wat zo mooi is, jouw kind bloeit ook op. De boodschap van het kind is gehoord door jou en je kind kan zijn/haar eigen leven gaan leiden. Je hebt wat opgeruimd waar je kind vervolgens (in de energie) ook baat bij heeft. De leeftijd van je kind maakt niet uit. 

 

Wat houdt het traject in?

Ik combineer de Kindertolk-methode, Luisterkind, Bars en verschillende coachingstechnieken. Je kunt bij de afzonderlijke diensten lezen wat dat inhoudt.
Je krijgt 3 live sessies. De eerste 2 vinden redelijk snel achter elkaar plaats, de 3e sessie  vindt plaats na een periode die we samen afspreken en zal ca. 2 maanden later zijn. Bij deze 3 sessies hoort een Kindertolk-vertaling die ik maak en die je  mondeling teruggekoppeld krijgt in de 2e sessie.
Tussendoor doen we lichaamswerk, je ontvangt 1 Bars-behandeling.
Je ontvangt (via mail) 2 Luisterkind-afstemmingen,  1 afstemming op jezelf en 1 afstemming op je kind. Afstemmingen gebeuren op afstand.
Ik ben beschikbaar voor tussentijdse vragen gedurende het traject. Telefonisch of via mail. Daar maken we samen afspraken over.

 

******En mocht je geen kinderen hebben en voel je je toch aangesproken door dit traject en weet je dat je bij mij moet zijn, dan is dit traject in een iets gewijzigde vorm ook voor jou beschikbaar. Neem gerust contact met me op en ik leg je uit wat er mogelijk is. *****

 

Voordat je dit traject aangaat is uiteraard vrijblijvend een kennismakingsgesprek mogelijk.

aanvraag Groei door stil te staan