Coaching op maat

Uit een Kindertolk-sessie of een Luisterkind-afstemming komen vaak handvatten waar je vervolgens mee aan de slag kunt om veranderingen te bewerkstelligen. Om inzichten ook daadwerkelijk in je leven toe te passen, daar kan ik je bij ondersteunen. Immers, inzicht zonder actie brengt geen verandering te weeg.

Ik heb zelf het proces doorlopen van het slachtoffer voelen van omstandigheden naar het in regie zijn over mijn leven. Van moedeloosheid naar kracht. Van meerijden naar zelf achter het stuur plaats nemen.
Ik heb mijn eigen ervaring om in te zetten bij het ondersteunen van jouw proces en daarnaast heb ik diverse coachingsopleidingen gedaan waaronder NLP-coaching.

Ik ben er op gericht om jou in je kracht te zetten en om mezelf zo snel mogelijk overbodig te maken. Ik geloof namelijk in jouw kracht, net zoals ik in mijn kracht ben gaan geloven. Ik geloof dat jij uit de vicieuze cirkel kunt stappen en andere keuzes kunt maken.

Een goede begeleiding staat en valt met vertrouwen. Denk je dat ik wat voor je kan betekenen, maak dan gerust vrijblijvend een afspraak om kennis te maken.

Aanvragen Coaching op maat