Acces Bars

Waarom zou je een Bars-behandeling willen?

Zit je hoofd vaak vol? Ben je iemand die veel piekert en maalt en zou je dat denken graag willen stoppen?  Zou je rust willen ervaren in je hoofd en je ontspannen willen voelen in plaats van gestrest?
Dan is een Bars-behandeling wat voor jou. In het kort gezegd voelt het alsof je hoofd een reset krijgt. Bars zorgt voor een ontlading van je hoofd. Hieronder volgt een uitgebreidere uitleg.

Acces Consciousness® is een methode die ontworpen is om meer bewustzijn te creëren, om mensen te laten weten dat ze weten, om te zijn zonder oordeel. De geworden volwassene mag zich weer her-inneren wie hij in de kern is.

Access Bars® is een tool binnen Access Consciousness® waarbij 32 drukpunten op het hoofd worden aangeraakt. Deze punten zijn verbonden met de ‘bars’: energiebanen die voor een bepaalde groep van overtuigingen, ideeën en standpunten staan. Een Bars-sessie maakt dat je overtuigingen, die je hebt overgenomen van anderen en die niet voor je werken, los gaat laten. De energie, die vast zat, mag weer gaan stromen, je staat jezelf toe om te ontvangen. Je maakt je als het ware los van al je verhalen waarmee je jezelf vastgezet hebt en maakt ruimte voor het gewaarworden van je authentieke zelf.

Bars laten lopen kan je met een bepaalde regelmaat doen, het maakt je lichter. “Het minste wat er kan gebeuren is dat je je voelt alsof je een heerlijke massage hebt gehad en in het beste geval verandert het je leven.” (bron: Access Consciousness).
Bars is ook geschikt voor kinderen, bij kinderen werkt het over het algemeen veel sneller omdat zij minder weerstand hebben op ontvangen.

Een behandeling voor volwassenen neemt ruim een uur in beslag. Na afloop van de Bars-behandeling geef ik een korte healing indien er een lichamelijke klacht speelt.
Voor een eerste kennismaking met Bars geldt een tarief van € 35,-

Voor meer achtergrondinformatie: https://www.accessconsciousness.com/

Aanvragen Bars